1/2

Lina tn. / Apt.1

This project was a re-modeling of a private house in Pärnu. The entire space on ground floor was divided into two guest apartments, both able to host up to 6-8 people.

 

In an open kitchen-living room you have a spacious resting and dining area with large windows providing lots of natural light. You can access a private terrace in the garden for long and beautiful northern summer nights. The big bedroom can accommodate up to 4 people.

 

All the materials are carefully selected to give a cosy and welcoming feeling for your stay in the summer capital. The old brick walls have been cleaned and kept as an accent to the otherwise simple and clean space. Custom made furniture is combined with loose furniture to create a modern and simple ensemble, fitting to the budget of the client. Apartment 1 has a darker tonality with black accents throughout all the rooms.

TYPE

Guest apartment

LOCATION

Pärnu, Estonia

TIME

October, 2018

AREA

56,6 m2

johannalisete.com